Istoric Carpeni

Carpeni este o companie de construcții fondată pe baza încrederii, siguranței și confortului căminului dvs; iar pasiunea pentru construcții și lucrări de calitate, făcute să dureze, definește modalitatea în care ne desfășurăm activitatea.

Încă din 1992, am ajutat sute de familii să se simtă cu adevărat acasă, oferindu-le soluții și spațiul unde să se simtă bine. Rolul nostru a fost să cultivăm comoditatea și siguranța în fiecare locuință construită, astfel încât momentele petrecute de voi, să fie pline de zâmbete, mulțumiri și satisfacție.

Și iată-ne de 25 de ani, construim vise, datorită profesionalismului și devotamentului specialiștilor noștri.

Urmăriți secțiunea ”Obiecte Finisate” pentru a descoperi mai multe din istoria Carpeni!

Misiunea noastra

Carpeni consideră că armonia este decorul care nu trebuie să-ți lipsească niciodată din casă. De aceea misiunea noastră este de a crea apartamente unice și experiențe care intensifică momentele fericite trăite acasă.

Ne-am angajat să livrăm proiecte de calitate, concentrați pe siguranță,  oferind în același timp soluții sigure. Iar dacă crezi că fericirea se încheie o dată ce ai semnat contractul și primit cheile, fiți siguri că noi suntem mereu aici pentru a vă oferi siguranța banilor investiți și calitatea pe termen lung promisă.

Viziunea Noastra

Viziunea  noastră este de a crea o viață mai bună pentru cât mai mulți oameni. Cum ne reușește? Oferind garanția unei locuințe sigure, liniștite și confortabile.

Activitatea noastă este susținută de 3 valori: performanța, proactivitatea și colaborarea deschisă. Bazându-ne pe impulsul actual al industriei, această viziune ne va permite să creăm momente fericite și durabile, la prețul unui viitor viabil, acasă.